Stagelopen, afstuderen

Stagiairs
Stagiairs brengen frisse, nieuwe ideeŽn binnen. Zij profiteren van de kennis en ervaring van onze collega's. Ook zijn stagiaires van vandaag onze collega's van morgen!

Daarom bieden wij stageplaatsen op het gebied van verpleegkundige opleidingen, agogische opleidingen, psychologie, facilitaire dienstverlening, administratieve functies en vaktherapie (HBO). Een unieke stagemogelijkheid die wij bieden, is die bij de Leerafdeling voor studenten Verpleegkunde.

Interesse?
GeÔnteresseerd in een stage bij GGNet? Mail je sollicitatiebrief met Curriculum Vitae naar: stagebureau@ggnet.nl of neem (op maandag/donderdag) telefonisch contact op met Stagebureau GGNet, via telefoonnummer 088-933 1407.


Studenten
We kunnen ons voorstellen dat er tijdens de opleiding allerlei vragen zijn over de geestelijke gezondheidszorg. Misschien ben je bezig met een onderzoek, wil je weten hoe onze organisatie in elkaar zit of wil je je oriŽnteren op het vakgebied?  Wij zijn graag bereid je verder te helpen.

Stuur een e-mail naar: opleiding@ggnet.nl en verwoord daarin je vraag zo concreet mogelijk, zodat wij een passend antwoord kunnen geven.

Ons werk draait om mensen. Jongeren die vaak niet zo sterk in hun schoenen staan. Daarom stellen wij zeer hoge eisen aan deskundigheid van onze hulpverleners en hechten wij in al onze contacten veel waarde aan het woord respect. Wij willen open en toegankelijk werken en bundelen waar mogelijk collegiale kracht. Bovendien willen wij mensen die met GGNet te maken hebben, adequaat informeren. En wij stellen alles in het werk om patiënten de ruimte te bieden die zij nodig hebben om zich als volwaardig mens in alle domeinen van hun bestaan erkend te weten. Zo proberen wij onze kernwaarden in ons dagelijkse werk tot uitdrukking te brengen.