GGNet Jeugd als werkgever

GGNet Jeugd helpt en ondersteunt jongeren met psychische, psychosociale en psychiatrische problemen in de regio Gelderland. Bovendien besteden wij zeer veel aandacht aan preventie. Samen bieden we patiŽnten een groot aantal specialistische vormen van hulpverlening. Veel van onze behandelvoorzieningen worden gehuisvest in nieuwe behandel- en therapiegebouwen in de belangrijkste steden in onze regio. Zo staan wij met onze geestelijke gezondheidszorg midden in de samenleving en komt de zorg voor iedere burger binnen handbereik. Aan onze geheel vernieuwde organisatie hebben patiŽnten en medewerkers enthousiast meegebouwd. Ons werk draait immers om hen. Bovendien geloven wij in de talenten en mogelijkheden van vakmensen die hun belangrijkste drijfveer vinden in de kwaliteit van hun eigen werk.

Beleid
GGNet wil psychische, ernstige psychosociale problemen en/of psychiatrische stoornissen helpen voorkomen en mensen met psychische, ernstige psychosociale problemen en/of psychiatrische stoornissen behandelen, begeleiden en helpen om zoveel als mogelijk en wenselijk zelfstandig in de samenleving te kunnen functioneren.

CAO en arbeidsvoorwaarden
Als werkgever heeft GGNet u veel te bieden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO GGZ. Uiteraard wordt u op basis van ervaring conform FWG 3.0 ingeschaald. Flexibele werktijden behoren tot de mogelijkheden. Alle medewerkers binnen de gezondheidszorg zijn voor de opbouw van hun pensioen verzekerd bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).
Ons werk draait om mensen. Jongeren die vaak niet zo sterk in hun schoenen staan. Daarom stellen wij zeer hoge eisen aan deskundigheid van onze hulpverleners en hechten wij in al onze contacten veel waarde aan het woord respect. Wij willen open en toegankelijk werken en bundelen waar mogelijk collegiale kracht. Bovendien willen wij mensen die met GGNet te maken hebben, adequaat informeren. En wij stellen alles in het werk om patiënten de ruimte te bieden die zij nodig hebben om zich als volwaardig mens in alle domeinen van hun bestaan erkend te weten. Zo proberen wij onze kernwaarden in ons dagelijkse werk tot uitdrukking te brengen.